søndag 8. februar 2009

Reiser til Guatemala i natt

Naa sitter vi nok en gang paa internettkafeen ved Hotel Santos i Managua. Det var utrolig trist aa reise fra Esteli, og vi ville helst bare lope av bussen da den begynte aa kjore mot Managua paa fredag.
Vi har hatt en utrolig hektisk siste uke i Esteli. Mye har skjedd, inkludert et besok paa en sigarfabrikk. Det var veldig interessant, og vi fikk se hvordan hele prosessen foregaar, fra torking til produksjon.
Vi har vaert litt rundt forbi ogsaa. Paa tirsdag tok vi turen innom Condega, der vi fikk sett et fly som ble skutt ned under borgerkrigen.
Palacaguina fikk seg ogsaa et besok. Det var goy for Hege og Kristin aa vende tilbake til stedet hvor spraakskolen fant sted, og det var fint for May-Hilde og Cathrine og se hvordan de andre har bodd i to uker. Hege fikk snakket litt med Luis (pappaen sin), og det var koselig aa hilse paa alle kjente igjen. Etter en cola paa restauranten der Bente bodde, bar turen tilbake til Esteli igjen.
Paa torsdag fikk vi oss en tur til Pueblo Nuevo. Det var et stille og rolig sted, der lite skjedde. Etter en busstur paa 40 min paa en utrolig humpete vei, var vi fremme ved et sted der det laa noen fossiler av blant annet skilpadder og armadillos. Desverre var de dekket til med presenning fordi et museum hadde bestilt dem, saa vi fikk ikke lov aa se. Det var litt nedtur, men jaja...

Naa sitter vi igjen med et stort pakkeprosjekt. Vi reiser nemlig til Guatemala i natt, og da maa vi nesten faa med oss alle tingene vaare.
Det blir en smule vemodig aa reise fra Nicaragua, vi har alle blitt veldig glad i dette landet, men vi ser selvfolgelig frem til aa oppleve Guatemala ogsaa.
Planene i Guatemala har blitt litt forandret. Vi skal alle dra paa marked, og ingen av oss skal paa vulkan. Det kan bli like spennende med marked, med tanke paa at det markedet vi skal paa saa og si er en by. Vi gleder oss i alle fall til det=)
Dette kan bli siste gang vi faar annledning til aa blogge, men vi sees uansett om ti dager!

Hasta luego<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar